Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht, laat je huid weer stralen

Bindweefselmassage is een zeer intensievemassage techniek. Het is een behandeling gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren.

certificaat bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht geeft een mechanische prikkel aan de onderhuids bindweefsel. Deze mechanische prikkel heeft veel invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen en de huid. Door deze prikkel wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd waardoor de aanmaak van elastine- en collagene vezels wordt gestimuleerd. De massage werd hierdoor celvernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uitzien. Doordat het een intensieve massage is kunnen sommige mensen het ervaren als gevoelig terwijl anderen erbij in slaap vallen.

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Indicaties:
– Verslapping
– Wallen onder de ogen verminderen
– Vermindering van neuslippenplooi
– Een slechte doorbloeding ( couperose )
– Grauwe of rokershuid
– Rimpels en fijne lijntjes

Contra-indicaties:
– Absoluut: Ziekte met hoge koorts, hartklachten, problemen met de bloeddruk, algehele malaise (niet nader geduide toestand van vermoeidheid en niet goed voelen), overmatige histaminereactie van de huid gepaard gaand met jeuk, hemofilie, bij gebruik van bloedverdunnende middelen, defecte huid.
– Relatief: spierspasme, maligne (kwaadaardige) tumoren, ernstige neurologische aandoeningen.

na enkele bindweefselbehandelingen ziet de huid er stralender uit.

na enkele bindweefselbehandelingen ziet de huid er stralender uit.

Resultaat
– De huid wordt strakker
– Fijnere poriën
– Betere huidstructuur
– Minder lijntjes en rimpels
– Strakkere contouren van gezicht
– Positief effect ook bij acne

De bindweefselmassage is mogelijk als deel behandeling of volledige behandeling. Bovendien kun je kiezen voor eenmalig of in kuurverband.

Klik hier voor een fragment over Bindweefselmassage van RTL Boulevard.