Hot stone massage

Pretty and Pure new salon 10Zoals het woord al zegt: een massage met hete stenen. De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. Ze houden de warmte lang vast. Elke steen is uniek van grootte en vorm en ze zijn zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium.

De behandeling:
De basaltstenen worden opgewarmd “au bain-marie”(een heater) met een ideale temperatuur van 45-50 graden. Het lichaam en de stenen worden voorzien van olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift, het voert afvalstoffen af, stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diep ontspannende werking. Nadat de warme stenen op je lichaam zijn gelegd, word je verder gemasseerd met de handen en warme massageolie.

Geschikt voor mensen die last hebben van:
Spier en/of zenuwpijnen, (fybriomyalgie), stress/een burn out, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding/kouwelijk, rug en/of nekklachten, mensen die zich wat zwak voelen, algemene moeheid

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage