Wimperextensions

Wimperextensions One by One

Pretty and Pure new salon 11Ideaal voor iedere vrouw die geen zin of tijd heeft om zichzelf elke ochtend helemaal op te maken, maar wel goed voor de dag wil komen, of voor die vrouw die elke dag een prachtige sprankelende oogopslag wil hebben. Er zijn verschillende lengtes, diktes en curles J,B, C of D (afhankelijk van uw eigen krul) mogelijk. Het haartje is dikker in het begin en word dunner naar het puntje net zoals de natuurlijke wimper.

De behandeling:

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt volgt eerst een kort intake gesprek. In dit gesprek zal ik je vragen je gegevens te noteren en bespreken waar uw voorkeur naar uit gaat betreffende de lengte, dikte en curve van de gewenste wimperextensions, rekening houdend met je eigen wimpers.
Ter voorkoming van verkleving worden de onderste wimpers afgeplakt met een milde tape. De wimpers zullen vervolgens gereinigd worden met een primer voor een goede hechting.
Wanneer de extensions op de eigen wimpers geplaatst worden, word er gebruik gemaakt van een speciale formaldehyde-vrije bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers.
Voor een wimper verlenging worden gemiddeld 80 tot 120 haartjes gebruikt per oog. Op bijna elke natuurlijke wimper wordt een wimperextension geplaatst.
Er is na deze behandeling geen mascara meer nodig! Indien je wel mascara wilt gebruiken kun je een speciale mascara voor wimperextensions op waterbasis aanschaffen.
Deze mascara is op bestelling leverbaar ( 1 a 2 werkdagen).

Wilt u de extensions verwijderd hebben adviseer ik je dit door mij te laten doen om beschadiging aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan welke weer voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich gemiddeld één keer in de drie maanden vernieuwen. De wimperextensions vallen uit met de natuurlijke wimper. Je kunt ervoor kiezen om de extensions uit te laten groeien of te laten verwijderen.

Een wimperextension blijft dus één dag tot drie maanden zitten. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te laten uitvoeren. Je kunt natuurlijk ook een eenmalige behandeling kiezen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 1,5 a 2 uur.
Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten tot 75 minuten.

Nazorg:

Tijdens uw eerste bezoek krijg je deze informatie mee naar huis.
Om een optimaal resultaat te behouden en beschadiging van de eigen wimpers tegen te gaan, raden wij je aan de volgende richtlijnen in acht te nemen:

– Gedurende de eerste 12 uur mogen de wimpers niet nat worden.
– Vermijd rondom uw ogen alle producten waar olie in is verwerkt. Denk hierbij aan shampoo, conditioner, eyeliner, mascara, gezichtsreinigers, crèmes en serums.
– Was uw handen voordat u uw wimpers aanraakt.
– Een zijden kussensloop is geschikter bij wimperextensions en wacht niet te lang met het wassen van uw sloop.
– Het gebruik van mascara kan alleen op waterbasis en is op bestelling (1 a 2 werkdagen) verkrijgbaar in de salon.
– Verwijder oogmake-up met olie- en vetvrije remover en ontwijk hierbij de aanhechting.
– Wimperextensions mogen niet gepermanent worden. Gebruik ook geen wimperkruller, hierdoor kunnen ze breken of loslaten van de natuurlijke wimper.
– Trek niet aan de wimpers. Mocht u de wimpers om welke reden dan ook willen verwijderen, vraag het mij, anders zullen uw eigen wimpers beschadigen.
– Sauna gebruik kan de tijd voor een opvulbehandeling verkorten. Tevens is het 2 dagen na de behandeling niet raadzaam.
– Wrijf niet in de ogen. Was uw gezicht voorzichtig en dep de wimpers zachtjes droog.
– U kunt de wimpers voorzichtig in model brengen met het meegekregen wimperborsteltje.
– Voor een langdurig – en optimaal resultaat wordt er geadviseerd elke 2 weken op te laten vullen en indien gewenst na 4 keer opvullen een nieuwe set te laten plaatsen.
– Het is mogelijk de coating te bestellen, welke ervoor zorgt dat de wimperextensions langer en mooier blijven zitten. Deze coating geeft een bescherming tegen water en vuil van buitenaf.

Er zijn verschillende make up en verzorgings producten te verkrijgen die samen kunnen met de wimperextensions. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen.